Over inge

Over Inge

Onderwijs

logo nobco affiliated with emcc rgb Praktijk Inge Koole

Mijn naam is Inge Koole. Sinds ik klein was, wist ik al dat ik later met mensen wilde gaan werken. Na de HAVO ben ik de opleiding tot leerkracht gaan volgen. Al snel begon ik na het behalen van mijn diploma met een baan in het basisonderwijs. Het werken met kinderen en het volgen van hun ontwikkeling vond ik inspirerend. Ik ontdekte tijdens mijn werk in het onderwijs dat ik nog meer aandacht wilde hebben voor het individu. Ieder mens verdient het om persoonlijke aandacht te krijgen. Ik wilde gaan coachen. Toch duurde het uiteindelijk nog jaren voordat ik mijn passie ging volgen. Dit bleek een oorzaak te hebben…

Destructieve relatie

Ik kwam er, na lange tijd achter dat ik in een destructieve relatie zat. Langzamerhand ontdekte ik de impact, die deze relatie had op mij en mijn drie kinderen. Ik voelde me op dat moment een schim van mezelf, angstig en onzeker. Leven werd overleven. Het was een zware periode.

Ik ben op zoek gegaan naar hulp, langzamerhand verscheen er een bundeltje licht aan het eind van de tunnel. Een bundel die steeds groter werd. Een groeiproces, waarbij ik ontdekte wat er de afgelopen jaren had gespeeld. Ook werd ik me bewust van het feit dat goede hulp heel belangrijk is. En voelde ik dat het essentieel is om goed voor jezelf te zorgen. Stap voor stap kwam ik dichter bij het leven zoals ik het wil leven. Dat betekent niet zonder tegenslagen maar met voldoende zelfvertrouwen en kracht om tegenslagen te kunnen dragen.
De lastige situaties in mijn leven blijken een goede voedingsbodem te zijn om te kunnen ontwikkelen en tot bloei te komen. Dat gun ik jou ook. In kleine stapjes op weg naar je doel.

Coach

 Sinds 2021 ben ik als coach werkzaam in mijn eigen praktijk in Deventer. De opleiding tot coach heb ik gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die te maken hebben (gehad) met narcisme. Als coach ben ik aangesloten bij het netwerk van stichting Het Verdwenen Zelf. De stichting zet zich in voor zowel slachtoffers als professionals. Op verschillende manieren zorgt de stichting voor bekendheid over onder andere de gevolgen van narcistisch misbruik.

"Het is mijn missie om mensen die slachtoffer zijn geworden van een destructieve relatie, bij te staan in hun ontwikkeling tot krachtig mens.”