Coaching voor volwassenen​

Life coaching - voor -volwassenen

Zit je niet lekker in je vel? De dagelijkse dingen doe je ‘gewoon’ maar het lijkt je meer moeite te kosten. Heb je al van alles geprobeerd maar krijg je de vinger niet op de zere plek?

Je weegt alles af. Doe je het wel goed? Is het niet tijd voor een andere baan? Waarom lopen de gesprekken met je partner zo stroef? Merk je dat je geïrriteerd reageert op de mensen om je heen? Steeds opnieuw passeren de thema’s uit jouw leven de revue. Waar begin je? Voor je het weet heb je de cirkel rond gepiekerd en begin je weer van voren af aan. Je batterij loopt leeg en je krijgt ‘m niet goed opgeladen. Je maakt je zorgen, hoe kun je dit patroon doorbreken? Het liefst zou je een week gaan slapen of ga je een week weg. Een fijne manier om op te laden. Toch wil je ook kijken naar de oorzaak van het probleem. Hoe kun je je leven inrichten op een manier die voor jou duurzaam is. Misschien weet je niet waar je moet beginnen. 

Toch is er een oplossing! En die oplossing zit al in jou. Net als al jouw overtuigingen en negatieve gedachten, vind je ook de oplossing bij je zelf. 

Jij hebt de sleutel. Jij kunt de deuren openen die nu gesloten lijken. De cirkel doorbreken. Je hebt veel in je mars en wat zou het fijn zijn als je daar ook echt bij kunt komen. Zo ervaar je dat je invloed hebt op je leven. Dat je jouw leven vorm kunt geven zoals je wilt. 

Het klinkt goed he?! Maar ja, hoe pak je dat dan aan? 

‘Hoe zorg ik goed voor mezelf?

‘Hoe vind ik de balans?’

Zeker als je te maken hebt met flinke uitdagingen, is zelfzorg essentieel. Soms zorgt de veelheid aan taken en bezigheden er voor dat je het overzicht kwijt bent. Wat is nu echt belangrijk?

Ik help je er graag bij, je bent van harte welkom in mijn praktijk in Deventer. 

Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth.

John Whitmore

De eerste stap

We maken een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek van ongeveer 30 minuten, maken we kort kennis met elkaar, kun je vragen stellen en leg ik uit hoe ik werk.

Als je met een traject wilt starten, plannen we vervolgens een intakegesprek. 

Tijdens dit gesprek gaan we wat dieper in op jouw situatie en maken we een plan van aanpak. Over het algemeen bestaat een traject uit ongeveer 6 gesprekken. De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Deventer of online via zoom.

Ik begeleid je van de plek waar je nu staat, naar een situatie waarin je er vol liefde en kracht voor jezelf bent, je er achter kunt komen wat je echt wilt en je batterij weer op kunt laden. Hoe lijkt je dat? Zo kun je met meer zelfvertrouwen en rust de dingen doen die je wilt. 
Heb je vragen of wil je direct aan de slag? Neem dan contact met mij op.